Què?


El coaching Generatiu és un innovador mètode de coaching que té com a objectiu principal crear respostes noves a través de la connexió amb la ment creativa que és el resultat d'harmonitzar les tres intel·ligències: cognitiva(cap), somàtica(cos) i del camp(sistèmica.)
El coaching Generatiu ha estat proposat Dr. Stephen Giligan i Robert Dilts ajuntant les seves experiències de més de 30 anys en el Trance Generatiu el primer i la PNL el segon.

En què consisteix una sessió?


Els 5 passos.
1 – Definir objectius.
2 – Crear estats generatius i estratègies. Planejar. Visió panoràmica. 
3 – Passar a l’acció.           
4 – Transformar obstacles i interferències en recursos.
5 – Desenvolupar capacitats. Mantenir-se en el camí.   



El coaching Generatiu és un diàleg creatiu entre dues persones.
Jo com a coach creo l’espai generatiu, un temps especial per tu, un espai protegit, confidencial, amable i receptiu on explorar i expressar les teves experiències, i donar-los la benvinguda, siguin quines siguin. És quan passem a l’acció que es desperten sentiments difícils. La realitat és que les persones ens encallem. Llavors per seguir endavant, cal connectar amb l’energia creativa dins l’obstacle per manejar aquests sentiments difícils.
Vostè/tu només cal que portis les teves dificultats, anhels o projectes i la voluntat encaminar-te cap al futur positiu que veus, intueixes o desitges.
 
Per estar bé necessitem 3 coses: deixar de barallar-nos amb nosaltres mateixos i el que ens passa, estar centrats i connectats amb els nostres millors propòsits, i activar les 3 intel·ligències.


Personalment, he trobat en el coaching Generatiu un compromís radical per aturar els conflictes interns que ens debiliten i dispersen i un sistema per abordar tota mena de situacions amb l’ús de les 3 intel·ligències. Totes les solucions són a dintre, la qüestió es saber activar-les, aquesta és la meva tasca.

En què em pot ajudar?
Què és el que més vols crear a la teva vida ?
Què és una molèstia per tu i vols transformar ?
Què necessites que ara no tens ?
Quin és el teu millor somni per tu i per al mon ?
Què faries si no tinguessis por ?
Què faries si tinguessis temps ?
Què tens al davant ?
        Et convido a crear un espai i un temps per contestar aquestes preguntes, a posar en marxa un pla d’acció i a convertir dificultats i interferències – que apareixeran! - en recursos que et portin al futur positiu que vols i mereixes.
        El present, ara, és el futur que vàrem crear en el passat...
... Quin futur vols crear per tu i per aquells a qui importes?